wtorek, 25 sierpnia 2015
chlebek bananowy
Dawno mnie tu nie było, bo szczerze mówiąc poza czytaniem, pracami kuchennymi i wylegiwaniem się to nie mam ochoty chwytać za szydełko. Jak widać okres ciąży w moim przypadku nie sprzyja szydełkowaniu.
Dzisiaj po przebudzeniu poszłam do kuchni, popatrzyłam na czarne banany i stwierdziłam - to jest plan.
Zrobiłam chlebek bananowy z przepisu na stronie moje wypieki, ale zrobiłam go trochę inaczej. Po pierwsze zblendowałam wszystko i dodałam minimalną ilość cukru. Do całości pokruszyłam pootwieranie kawałki czekolady, których już nikt nie chciał jeść i w 35 minut wyszedł chlebek. Polecam do jego wypieku formę siliconową.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz